Nieuwe zakelijkheid

nieuwezakelijkheidHoewel je misschien nog met je hoofd bij de zon zit, het strand, de heerlijke cocktails, festivals en zwoele zomeravonden begint school alweer bijna. Over 2 weekjes begin ik met mijn nieuwe opleiding waar ik echt al het hele jaar naar uitkijk. Het leek een paar weken terug nog ver weg, maar de zomer vloog voorbij en nu kunnen we alleen nog maar terugdenken aan een geweldige zomer. En ja, het weer is inmiddels ook al een beetje omgeslagen en ik grijp nu sneller naar een trui dan mijn favo maxi dress. Maar niet getreurd, want AW 14/15 heeft veel te bieden op fashiongebied. We verruilen onze kimono’s, sandalen en shorts maar al te graag voor suits, oversized mantels en warme knits. Ik heb al een aantal musthaves op mijn lijstje staan voor als ik straks echt mijn zomergarderobe mag opbergen. Deze herfst kunnen we niet om volume heen. Oversized mantels, poncho’s, capes, sjaals van een heerlijke warme stof waar we in willen wonen. Geef mij maar zo’n dustcoat in een mooie camelkleur of poederteint. Geweldig met een paar heels en een tijdloze it bag. Ook ben ik weg van het pak. Al een hele tijd. Het pak is natuurlijk nooit echt weggeweest, maar deze herfst en winter kan je er niet omheen. En nee, dan denken we niet aan de standaard, zwarte variant, maar gaan we los met volume, knits, ruiten, kleur en prints. Gezien bij o.a. Christian Dior, Paul Smith, Alexander Wang. Combineer hem met heels of brogues, a simple white tee of coltruitje en geef hem een knipoog door hem te dragen met een hoed of bril. Aankomend seizoen draait alles om groter en groter. Volume is het keyword. De wijde pantalon die gedragen mag worden met een wijde trui en sneakers. Sneakers die op dit moment hot zijn, zijn de Adidas sneakers. Ga voor de classic variant met de 3 welbekende strepen of  eentje ontworpen door Stan Smith. Om ons extra warm te houden, dragen we deze herfst grote sjaals en capes van warm wol. Hij mag zo groot mogelijk zijn zodat je ‘m heerlijk om je heen kunt slaan waarbij je gelijk stylish de kou in gaat. Hij mag in een kleur of ga los met prints, ruiten, strepen etc. Stiekem vind ik het niet zo erg meer dat het nu wat kouder wordt en ik straks alleen nog maar kan dromen van de zomervakantie. De nieuwe trends voor het aankomende seizoen doen  me dat snel vergeten.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Nieuwe zakelijkheid

  1. Tanya says:

    I like the heels.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>