The French Wardrobe

 

 

TheFrenchWardrobe

Zoals eigenlijk iedere vrouw weet begint stijl met een goede basis.  Je kunt wel een kast vol met high fashion items hebben, maar als je geen goede basis hebt, kom je nergens. Het is heel belangrijk omdat je met een goede basis eindeloos kunt blijven combineren. Je kunt zo’n stylish tijgerprint blouse wel in je kast hebben, maar als je ‘m niet kunt dragen, omdat je geen goede jeans, kokerrok of pantalon hebt, is dat nog jammer. Mijn voorkeur voor de ultieme basisgarderobe gaat uit naar The French Wardrobe. Fransen hebben een geweldig gevoel voor stijl en elegantie. Ze kunnen moeiteloos outfits combineren zonder dat het ordinair wordt. Het ultieme je ne sais quoi gevoel. Maar wat draagt zo’n Française dan als ze onderweg is om haar pain au chocolat te halen ? Nou heel simpel, je hoeft niet eens zoveel te hebben om eruit te zien als een Française. Het allerbelangrijkste is een goede jeans. Vrij logisch, want een goed zittende jeans zal nooit uit de mode gaan en is eindeloos te combineren. Een paar torenhoge heels eronder met een basic white tee is al een perfecte basis. Je kunt dit verder dressen met een mooie trenchcoat, enorme flaphoed en een fragiel sieraad. Ga je voor stoer combineer je ‘m met een paar leren boots, leren jack en striped tee. Je kunt natuurlijk altijd een accessoire toevoegen, al gaat mijn smaak uit naar één item, om te voorkomen dat het too much wordt, iets wat Franse meisjes zullen vermijden. Voor een simpele zakelijke look of een look die alledaags ook zeer geliefd is, kies je voor een nette kokerrok met een klassieke witte blouse. Paar loafers eronder als je bang bent dat je na de eerste straat al met je pump blijft steken (gênant ..) een mooie mantel en een grote zonnebril. Oh, en trouwens als je ‘s morgens geen tijd meer hebt om je petit déjeuner naar binnen te werken, laat je je haar ook maar lekker messy zitten voor dat ultieme je ne sais quoi gevoel. En als je toch nog je ochtendgezichtje onderweg wat wilt bijwerken, ga je voor een tijdloze tas om al je toiletspulletjes in mee te nemen. Mijn ultieme it-bag is de Celine Luggage bag of de Chanel Boy Bag. Als je investeert in een mooie leren designer tas zul je je in elke outfit fabulouse voelen, omdat het je zo’n rijk gevoel geeft. Net als met schoenen. Goed schoeisel is zo belangrijk om goed voor de dag te komen. Stiekem kijk ik ook altijd naar de schoenen van een persoon, het is zo zonde als je schoeisel verkeerd is. Het kan de outfit echt doen afknappen. Zorg dus dat je minimaal een paar platte sneakers, boots, high heels en loafers hebt in een neutrale kleur.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>