WHAT’S IN MY BAG

Niets is zo vervelend als wanneer je onderweg bent en je hebt ineens enorme dorst. Shit denk je dan, had ik toch maar wel dat flesje water in mijn tas gedaan. Of een enorme plensbui die onverwacht uit de lucht komt vallen en je make-up ineens all over your face zit. Op dat soort momenten grijp je toch graag even naar je toilettas. Wel zo fijn dus als je die bij je hebt. En dan moeten we nog spreken over de inhoud hiervan. Want wat voor vrouw ben je ? Eentje die haar volledige make-up garderobe meesleept of het simpelweg houdt bij een glanzend glossje. Ik ga jullie vertellen wat naar mijn mening de ideale inhoud is van een dagelijkse tas. Zelf ga ik echt voor de basisbehoeftes, zodat ik een zo licht mogelijke tas heb. Maar wat zit er dan in mijn tas en hoe ziet mijn ideale tas eruit ? Ik ga voor een tijdloze it-bag. Eentje die jarenlang meegaat. Momenteel zijn mijn favo tassen de Chanel Boy Bag, Falabella Bag en Céline Luggage (wel allemaal look a likes moet ik toegeven hoor haha.) Ik vind deze tassen ontzettend mooi, omdat ze zo tijdloos zijn en bij elke outfit passen. Ik heb ze namelijk allemaal in het zwart. Sowieso raad ik aan om voor een tas te kiezen van goede kwaliteit, liefst leer in een neutrale kleur, zodat deze lang meegaat. In mijn tas heb ik standaard een aantal dingen zitten, vooral als ik een hele dag weg ben. Het belangrijkste zijn mijn telefoon en oortjes voor muziek, portemonnee en sleutels. Wat ik verder altijd mee heb, hoelang ik ook weg ga en waarheen ook, is een haarborstel. Ik vind het heerlijk om na een flinke wind mijn haren even te borstelen. Qua make-up neem ik eigenlijk weinig mee. Ik vind het fijn om een lippenbalm in mijn tas te hebben tegen droge lippen. Hiernaast ook een handcrème tegen trekkerige handen. Een must vooral in de winter. De cocoa butter van Palmer’s is momenteel mijn favoriet. Verder heb ik altijd een flesje water bij me en wat foodies, tegen de snelle trek. Mijn macbook is onmisbaar als ik naar school moet, verder heb ik hem nooit bij me. Onderweg krijg ik vaak inspiratie dus vind ik het prettig om dat snel op te kunnen schrijven. Ik vind daarom een klein notitieboekje en pen ontzettend handig om bij me te hebben. Bij de HEMA kun je voor een paar euro de leukste notitieboekjes vinden in verschillende formaten met inspirerende quotes of strak van kunstleer. Om de lange uurtjes in de trein door te komen vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen of gewoon lekker weg te dromen bij nieuwe collecties met een goed modetijdschrift. Zelf ben ik momenteel het meeste weg van VOGUE en ELLE, omdat ik de layout en artikelen heel sterk vind. Dit is eigenlijk wel het belangrijkste wat er in mijn dagelijkse tas zit. Get inspired !

IMG_5869

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

4 Responses to WHAT’S IN MY BAG

 1. Florine says:

  Oeeh waar heb je die Stella McCartney Falabella look a like tas gekocht? Ik zag op viabologna.nl wel een goede knock-off, maar ik weet niet of die mooi in het echt is. Die van jou ziet er namelijk wel goed uit, dus ik ben benieuwd :)
  En een leuk artikel trouwens!
  x

 2. Hezzies says:

  Van Ilovefashionnews.nl ! Liefs, Hester

 3. Florine says:

  Oke, bedankt! :)

 4. Julia says:

  Welke Apple Macbook heb jij? Heel leuk artikel btw!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>