Preview collection B Academy

hestersnijderscollectiecullotehestersnijderscollectieclutcheshestersnijderscollectiesuithestersnijderscollectielingeriehestersnijderscollectieflaredjeanshestersnijderscollectieshoesVoor mijn opleiding Mode & Media Styling bij B Academy moet ik een collectie bedenken voor een fictief modelabel. Mijn collectie is gebasseerd op trends van SS15 die bij mijn eigen stijl passen. Denk aan flared jeans, metallic hees, kanten lingerie, het pak en culottes. Ik ga van de collectie een boek maken waarbij ik stoffen en materialen toevoeg om de kleding te laten ‘leven’. Als dit af is, zal ik deze natuurlijk met jullie delen ! Liefs, Hester.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

One Response to Preview collection B Academy

  1. Ellemieke says:

    Supergaaf Hester! Ik studeer momenteel aan de kunstacademie in Groningen, maar ik had een folder gekregen van de B academy en wil ook graag dezelfde opleiding die jij nu doet volgen na de studie die ik nu doe. Is het een beetje leuk?
    Liefs, Ellemieke

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>