BUT FIRST SANGRIA. IBIZA MUST SEE PLACES

image

Ibiza, het eiland waarbij je denkt aan hippe marktjes, strandjes, geweldige clubs en heerlijk eten. Ik ging een weekje weg naar dit hippie eiland om hiervan te genieten. Een aantal plaatsjes en fijne plekjes die je zeker niet mag missen.

Las Dalias

Deze hippiemarkt klinkt menig modemeisje heel bekend in de oren. Geen standaard marktje waar je je dagelijkse portie groente en brood haalt, maar eentje waar je alle must haves van dit eiland kunt vinden. Denk aan veel fringes, armbandjes, suède tasjes, blouses, espadrilles, sunnies, maar waar je ook zeker een lekkere verse juice kunt drinken. In de avond wordt deze vrolijke markt omgetoverd tot festival waardig event met goede muziek en de lekkerste cocktails. Je kunt er genoeg inspiratie opdoen voor een Ibiza waardige outfit. Hier lopen naast de toeristen ook veel locals. Je herkent ze aan hun maxi rokken en soepelvallend beachy hair. Om hun polsen en enkels rinkelen talloze armbandjes. Zij dragen de Ibiza style met een nonchalante uitstraling. Als je je waagt aan deze markt kijk je je ogen uit bij alle kleurrijke en prachtige spulletjes. Oh, I want to take it all.

Sunset Ashram

Als je in Ibiza bent, moet je zeker naar dit restaurant. Gelegen aan een prachtige baai. Hier kun je naast lekker eten bij een prachtige zonsondergang ook heerlijk zonnen of een frisse duik nemen. Je kunt er onder andere versbereide sushi eten. Deze is bijna te zonde om op te eten vanwege de mooie opdiening. Naast het heerlijke eten draaien ze er fijne deephouse muziek waardoor er een relaxte sfeer wordt gecreëerd. Vergeet vooral niet te genieten van de zonsondergang, zeker als je hier met je geliefde heen gaat is dit een zeer romantische plek.

Winkelen

Als je ergens goed kunt winkelen is het wel op Ibiza. Winkeltjes vol met mooie spulletjes en al die kleurtjes, je raakt er gewoon niet uitgekeken. De stijl van Ibiza is druk, folkloristisch en mix & match. Je kunt er talloze tasjes, sieraden en  vinden. Naast het winkelen kun je hier heerlijk flaneren langs de haven waarbij je prachtig uitzicht hebt over Ibiza stad.

Eten

Voor foodies is deze plek ook ideaal. Je kunt hier volop genieten van de lekkerste versgemaakte tapas en sangria. Een aanrader is het om te eten bij het plein in Ibiza stad, onder andere Henry’s. Hier barst het van de kleine, knusse restaurantjes en cafés.
’s Avonds een lekkere cocktail doen of overdag genieten van een lekkere verse koffie. Sla zeker de tortilla, manchego, Ibizean salad en gamba’s niet over. Maar voor een verse paella is dit geliefde eiland ook een zeer goede aanrader.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>