OH HOW I LOVE BAGS

ITBAGSTassen, menig fashion goeroe kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben een van hen. Tassen zijn er in zoveel soorten, clutches, shoulder bags, handbags .. Soms geven ze net die extra touch aan je outfit en je kunt er natuurlijk al je goodies in kwijt. Ik droom dagelijks weg bij de mooiste it bags en vink in mijn gedachten de volgende alweer van mijn lijstje af. (keep on dreaming babe) Helaas moet ik het nog doen met de look a likes van welbekende designer bags, maar ach stiekem heb ik toch elke dag een rijkelijk gevoel als ik met zo’n tas door de stad paradeer. Ooit zullen mijn favorite it bags tot mijn garderobe behoren, maar op dit moment kan ik er alleen nog maar van dromen .. Hier mijn dreaming bags du moment. Nog eventjes sparen en wie weet zijn ze over een paar jaar all mine.

BalenciagamotorcyclebagHermesminibagRoccodufflebagChanelflapbagBirkin BagIllustraties, van boven naar onderen : Balenciaga Motorcycle Bag, Hermes Constance Bag, Alexander Wang Rocco Duffel Bag, Chanel Flap Bag, Hermes Birkin Bag.

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>