SCHRIJF JE NU IN ! : SUMMER FASHION LAB

Summer Fashion LabVoor elk modemeisje zoals ik die meer wil weten over mode, styling & talentmanagement, is dit tripje naar Marbella helemaal haar ding ! Summer Fashion Lab leert je in 7 dagen van alles over trends, mode illustraties, fotoshoots en nog veel meer. Dit allemaal in heerlijke Spaanse sferen. Dus als jij deze zomer nog niets gepland hebt en je bent minstens 17 jaar en in voor creativiteit, vakantie en coaching in één, dan is deze cursus zeker iets voor jou ! Kriebels gekregen ? Op Summerfashionlab.nl kun je veel meer info vinden over onder andere de cursus, het programma en het verblijf. Be inspired !

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>